Over ons

Over OnsExpat living is opgericht door Steffi van den Heuvel en Jessica Neves, beide actief in de makelaardij waarbij zij zich met name focussen op het verhuren van woningen in en om Amsterdam. Wat met een grapje begon heeft zich vanaf maart 2018 ontwikkelt tot een bedrijf met opdrachtgevers die terugkomen!

Hoe het begon

Om u mee te nemen naar het ontstaan van dit jonge en frisse bedrijf blikken wij terug naar februari 2018:

Op het makelaarskantoor waar wij werkzaam zijn hebben wij met succes een woning aangekocht voor een mevrouw die slecht ter been was. In deze aankoopcalculatie was rekening gehouden met een verbouwing en het meubileren. Na de sleuteloverdracht zei deze mevrouw: “Wie kan ik bellen om dit allemaal te realiseren?”. Waarop wij elkaar aan keken en zeiden: ‘’Wij helpen u!’’. Wat research en berekeningen later stonden er diverse offertes op papier en was onze inschrijving bij de KVK een feit.  Wij vinden het een uitdaging om van een leeg ongezellig huis een thuis te creëren voor die iemand die zich (nog) niet thuis voelt.

Passie voor het vak.

De woning wordt opgeleverd zodat de expat, uw huurder, zich direct thuis voelt. Wij regelen alles tot in detail. Van theelepel tot koffiezetapparaat, van kussen tot eettafel. Alles wordt uw eigendom. De huurder hoeft alleen maar zijn koffer met kleding mee te nemen en hij kan er wonen!

Wat wij doen

ExpatLiving helpt uw woning klaar te maken voor de verhuur aan expats. Wij richten uw woning stijlvol en gebruiksklaar in, helpen u met de renovatie en met het vinden van een juiste huurder. Lees hieronder meer over onze diensten.

Laat ons u helpen!

Ga uit van de expertise van ons team

REFERENTIES

Vanaf het begin had ik een intuïtief vertrouwen in jouw aanpak. Doortastend vanuit jouw visie en expertise heb je ons door dat hele traject geloodst. We hebben geen moment van twijfel gehad over je aanpak. Bij alle stappen die er te nemen waren nam je ons op overtuigende wijze mee.…

Baden Powellweg 5

Bedankt team ELF voor het renoveren en opknappen van mijn appartement aan de C. Obscuralaan. Hierdoor was het voor een top bedrag verhuurd.

Camera Obscuralaan 238