Inrichten voor expatverhuur

Inrichten voor expatverhuur

SERVICE OVERVIEW

Woning laten inrichten voor expatverhuur?

ExpatLiving is gespecialiseerd in het meubileren en stylen van woningen. Onze focus ligt hierbij op het volledig inrichten voor expatverhuur. Expats huren vaak slechts tijdelijk een woning, maar willen wel graag smaakvol en comfortabel wonen. ExpatLiving helpt u aan de wensen en verwachtingen van expats te voldoen.

De juiste inrichting voor de juiste expat

Expats wonen vaak maar tijdelijk in een woning. De voorkeur gaat daarom over het algemeen uit naar een huurhuis dat al gemeubileerd is en waarbij rekening is gehouden met het zoekprofiel van een expat. Omdat wij werkzaam zijn in de verhuurmarkt weten we precies aan welke eisen een woning moet voldoen én hoe een woning in te richten zodat de positieve punten naar voren komen. Zo creëren wij een verhoogde kans tot het vinden van de juiste (expat)huurder voor uw woning.

Gezellig en sfeervol (expat) thuis

Eén van de eerste dingen die expats opvallen wanneer ze een huis bezichtigen dat door ExpatLiving is ingericht, is de gezellige, warme sfeer die de woning uitstraalt. Dit is dan ook één van de pijlers wanneer wij het interieur van een nieuwe woning stylen: zorgen dat een nieuwe huurder zich welkom en fijn voelt. Dit zorgt ervoor dat een expat zich sneller thuis voelt in een nieuwe woning.

Compleet en divers inventaris

Bij ExpatLiving kunt u terecht voor de volledige inrichting en styling van een woning. Aan de complete inboedel wordt gedacht: van gezellige eethoek tot een fijne slaapkamer. Wij onderscheiden ons door ook aan de minder voor de hand liggende dingen te denken, zoals een zeer divers keukengerei. In onze ervaring zijn expats juist hier heel enthousiast over; ze hoeven nergens meer aan te denken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van inrichten van uw woning voor expatverhuur?