Uw woning aanbieden voor expatverhuur?

Uw woning aanbieden voor expatverhuur?

SERVICE OVERVIEW

Expatverhuur van uw woning

Heeft u recent een woning aangekocht, met als doel deze aan te bieden voor (expat)verhuur? Het vinden van een geschikte huurder kan veel tijd in beslag nemen. Zeker als u zich op expats richt. ExpatLiving heeft jarenlange ervaring met verhuren aan expats en kan u hiermee van dienst zijn.

Vinden van de juiste expat huurder

Het woord expat is afgeleid van ‘expatriate’ en betekent ‘buiten het vaderland verblijven’. Expats komen slechts tijdelijk in Nederland wonen en zijn vaak niet bekend met de taal en cultuur. Een woning vinden kan daarom lastig zijn. Zowel van de vragende kant – ‘waar vind ik een leuke woning?’ – als aan de aanbodkant: ‘hoe verhuur ik mijn woning aan een expat?’.

Dankzij onze jarenlange ervaring in expatverhuur kennen wij beide kanten. Wij weten aan welke kenmerken de expat waarde hecht. Door hier op in te spelen creëren we een verhoogde kans tot het vinden van de juiste huurder voor uw woning.

Is uw woning geschikt voor expatverhuur?

Of u nu een particuliere verhuurder bent of een investeerder, uw appartement of woning verhuren aan expats is vrijwel altijd mogelijk. De basis is uiteraard dat uw woning representatief en turn-key kan worden opgeleverd. Want hoe sfeervoller en completer een woning of appartement is, des te groter is de kans dat we een geschikte expathuurder voor u vinden. Mogelijk adviseren wij daarom eerst een re-styling, renovatie of het aanvullen van de inventaris om het beste uit uw woning te halen. Ook daar helpen wij u graag bij.

Werkgebied van ExpatLiving

ExpatLiving is momenteel werkzaam in Amsterdam en omgeving. Ons werkgebied beslaat een straal van 20 km rondom Amsterdam.

Eigen huis verhuren aan expats?

Wilt u eens vrijblijvend overleggen of uw woning geschikt is voor expatverhuur en wat de mogelijkheden zijn?