Aanvullen van de inventaris

Aanvullen van de inventaris

SERVICE OVERVIEW

Aanvullen van de inventaris voor wederverhuur

Denkt u erover uw woning of appartement aan te bieden voor de verhuur? Grote kans dat de inventaris van uw woning niet up-to-date en/of compleet is. ExpatLiving is gespecialiseerd in het aanvullen van de inventaris om zo uw woning klaar te stomen voor wederverhuur aan expats of een andere geschikte huurder.

Wat verwacht een expat van een inventaris?

Expats hebben vaak niet meer dan een koffer en een laptoptas bij zich. Het is daarom van belang dat de inventaris compleet is en aan de verwachtingen van de expathuurder voldoet. Zij verwachten bijvoorbeeld moderne apparatuur en goede voorzieningen. ExpatLiving draagt er zorg voor dat uw inventaris aan deze eisen voldoet. Dankzij onze jarenlange verhuurervaring, weten we precies wat een expat nodig heeft om zich thuis te voelen.

Tijdelijk wonen met een compleet inventaris

Het overgrote deel van de expats in ons land verblijft hier slechts tijdelijk. Zij zoeken daarom een gemeubileerde woning of appartement met een complete inventaris, waar ze zo in kunnen. Vanuit onze ervaring weten we dat er vaak nogal wat zaken ontbreken die expats verwachten in een woning. ExpatLiving helpt daarom (particuliere) verhuurders, investeerders en beleggers met het aanvullen van de inventaris, om zo volledig aan te sluiten op de wensen van de expat. En de kans op het vinden van een geschikte huurder te vergroten.

Werkgebied van ExpatLiving

Wij richten ons op Amsterdam en omgeving. Ons werkgebied bestaat uit Amsterdam en een straal van 20 km rondom de hoofdstad.

Hulp bij het aanvullen van DE inventaris voor wederverhuur?

Wilt u eens vrijblijvend overleggen over wederverhuur aan expats en het prepareren van uw inventaris hiervoor?