Begeleiding bij de renovatie van uw woning

Begeleiding bij de renovatie van uw woning

SERVICE OVERVIEW

Begeleiding bij de renovatie van uw woning voor expatverhuur

Het klaarmaken van een woning of appartement voor de verhuur aan expats bestaat vaak niet alleen uit meubileren en inrichten. Voor een optimale presentatie kan het van belang zijn dat een woning van een nieuwe vloer, een nieuwe keuken of een nieuw likje verf wordt voorzien: een renovatie. Voor zowel grote als kleiner renovatiewerk biedt ExpatLiving begeleiding bij de renovatie van uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw woning na renovatie volledig aansluit op de wensen van de expat. 

Renoveren voor expatverhuur

ExpatLiving richt zich op investeerders, verhuurders, beleggers of particuliere eigenaren die hun woning willen renoveren alvorens deze aan te bieden voor de verhuur. Wij bieden begeleiding bij de renovatie van uw woning of appartement en kijken naar hetgeen dat belangrijk is om aan de verwachtingen van de expat te voldoen. Zo gaat de voorkeur van een expat uit naar een zo compleet mogelijke woning. Waar het voor een woningeigenaar vaak lastig is om verbeterpunten te ontdekken, herkent ExpatLiving deze in één oogopslag.

Een professioneel renovatie-oog

ExpatLiving begrijpt hoe belangrijk de presentatie van uw woning of appartement is voor de verhuur aan expats. Regelmatig zien wij dat een kleinschalige danwel grootschalige renovatie wonderen kan verrichten voor een woning. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u uw woning beter eerst verhuurklaar kunt laten maken door een professional voordat u uw woning aanbiedt voor de verhuur. Hoe mooier en completer een woning immers is, des te groter de kans dat er snel een expat huurder wordt gevonden. En zo weet u zeker dat uw woning aansluit op het zoekprofiel van de expat. Wij begeleiden u graag in dit proces.

Werkgebied van ExpatLiving

Ons werkgebied bestaat uit Amsterdam en omgeving. Dit betekent Amsterdam en het gebied in een straal van 20 km rondom Amsterdam.

Begeleiding bij uw woningrenovatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van begeleiding van de renovatie van uw woning?